PL 23, 36201 Kangasala, 
p. 050 5536908
balettiopisto(ät)tampereenbalettiopisto.com

 

Etusivu | Kouluttajat | Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff | Biibi

Lapsi- ja nuorisoteatteri BIIBI

Tampereella on syntynyt uusi korkeatasoisista nuorista harrastajanäyttelijöistä, -laulajista ja tanssijoista koostuva ryhmä, joka kantaa perustajansa Birgitta Kiviniemi-Cheremeteffin ulkomailla tunnettua lempinimeä "Biibi". Ryhmä    perustettiin 11.5. 1995.

Ryhmässä toimivat seuraavat ydinhenkilöt:
Riikka Korpi, Sari Haapamäki, Maria Toivonen, Minna-Liisa "Minttu" Järvelä, Markku Toivonen, Ella Keranto, Antti Talvio, Jaakko Simola, Jarno Sorasahi, Juha Roms, Juha Valkama, Laura Valkama, Salla Magga,Melina Marjaniemi, Helena Merta, Saija Lentonen ja ryhmän taiteellinen johtaja Desiree Cheremeteff, joka ohjasi ensi-iltaan Lapsi- ja Nuorisoteatteri Biibin ensimmäisen lasten suurmusikaalin Peppi Pitkätossun, joka jäi Birgitta Kiviniemi-Cheremeteffin viimeiseksi ohjaustyöksi.

Lapsi-ja nuorisoteatteri Biibi on avoin ryhmä, ja sen tavoitteena on nuorten innostukseen ja taitavuuteen perustaen teatteritaiteen kehittäminen ja eteenpäin vieminen. Elämykset teatterin ilmapiirissä ryhmän voima ja yksilön oivallus takaavat harjoittelun jatkuvan tiiviisti ja taukoamatta. Ryhmä on saanut taakseen Tampereen Teatterin henkisen tuen.

Korkeatasoiset harrastajanäyttelijät, -laulajat ja tanssijat voivat luoda yhdessä Lapsi- ja Nuorisoteatteri Biibin kanssa Tampereesta entistä ehomman ja yhtenäisemmän tanssi- ja teatteritaiteen kaupungin. Yhdistämällä tiedot ja taidot ja avaamalla ovet lahjakkaille nuorille, Lapsi- ja Nuorisoteatteri Biibi palvelee lasten ja nuorten teatteritaiteen tarpeita.