PL 23, 36201 Kangasala, 
p. 050 5536908
balettiopisto(ät)tampereenbalettiopisto.com

 

Etusivu | Kouluttajat | Kurssit | Arttu Soilumo

Arttu Soilumo

Teatteri, tanssi ja taide ovat olleet aina tärkeä osa elämääni, elleivät koko elämäni.
Jo 6-vuotiaana astuin tanssin ihmeelliseen maailmaan! Aloitin Swing-tansseista, joista päälajikseni valikoitui nopeasti Boogie Woogie. Vuosien varrella tanssipareja on ollut muutama, ja jokaisen kanssa olen astunut myös kisalattialle. Aloitin kisaamalla Suomen maalla, mutta viimeisinä kisavuosinani kiersin parini kanssa myös maailmalla. Parhaimmillaan olen tanssinut kansainvälisissä kisoissa finaali-joukoissa ja ollut mm. Pohjoismaiden Mestaruuskisoissa kuudes. Myös balettia tuli tanssittua yläasteelta lukioon nelisen vuotta. Vuonna 2012 sitten lopetin kilpailemisen, mutta jatkoin swing tansseja valmentajan näkökulmasta.
 
Teatteri on toinen intohimoni! Olen aloittanut Tampereen Komediateatterin iltakoulussa ala-asteikäisenä, ja näytellyt myös tuolloisen ala-asteeni kahdessa musikaalissa. Innostukseni vain kasvoi, ja ilokseni pääsin kokeilemaan miltä oikean teatterin lavalla tuntuu, kun pääsin avustajaksi Tampereen Työväen Teatterin näytelmään Seitsemän Veljestä (2008). Opetusta näyttämöllä sain kun pääsin Tampereen yhteiskoulun lukioon ja koulun näyttämötyön tunneille. Eräs unelmani toteutui kun sain koekuvausten kautta roolin TV2:n Uusi Päivä sarjasta, jossa olen näytellyt vuoden 2011 syksystä.
 
Oma filosofiani on, ettei mitään saa ottaa liian vakavasti. Lähes kaikelle on opittava nauramaan ja varsinkin itselleen! Elämästä on nautittava ja sitä nautintoa jaettava myös muille!